.
Marie Verhulst, Ellen Callebout, Gert Verhulst, Viktor Verhulst
dinsdag 23 april 2024

Gert Verhulst: “Ik zou soms beter wachten”

Maar hij doet het nooit

Als er iets is waar Ellen Callebout niet over te klagen zal hebben, dan is het over de cadeautjes die ze van haar man Gert Verhulst krijgt. Hij geeft nog altijd graag cadeautjes, alleen de aanpak is niet zo ideaal.

“Als Ellen en ik samen in een winkel zijn, dan koop ik het al meteen voor haar, terwijl ik beter op een later moment alleen zou terugkom en het dan laat inpakken als cadeau. Ik vraag meestal ook wat ze wil hebben. Mijn grootste schrik is dat ik iets koop dat ze niet mooi vindt. Een handtas of ring is toch altijd wat delicaat. Ik heb onlangs wel een ring voor haar gekocht, maar die was te klein. Gelukkig heb ik die kunnen inwisselen”, lacht Gert in Story.

Ellen zal deze zomer ook ongetwijfeld komen kijken naar de zomershow die Gert en James Cooke brengen in het Plopsa Thater in De Panne.

“Wat je kan verwachten? Alles wat je van een klassieke revue mag verwachten: sketches, livemuziek met een band, dansers, bewegende LED-schermen en veel glitter en glamour. We gaan lachen, zingen en dansen. Ja, ik kijk er enorm naar uit. James en ik wilden al heel lang zo'n show maken en nu lagen alle kaarten juist. Ruth heeft geen seconde moeten nadenken om mee te doen en Karen heeft zelfs speciaal wat dingen verschoven in haar agenda omdat ze weet dat het heel plezant gaat worden.”

Bio van Gert Verhulst en Ellen Callebout