.
Ghost Rockers
vrijdag 21 september 2018

Ghost Rockers werken samen aan nieuwe programma

Tinne Oltmans en Elindo Avastia opnieuw samen op Ketnet.


Aan het verhaal van de immens populaire televisiereeks Ghost Rockers is ondertussen een einde gekomen, maar als band komen Tinne Oltmans, Marie Verhulst, Juan Gerlo, Elindo Avastia en Wout Verstappen ook volgende zomer nog naar de fans toe voor een afscheidstournee.

Ondertussen werken de acteurs allemaal al aan nieuwe projecten. Tinne Oltmans en Elindo Avastia werken zelf opnieuw samen voor Ketnet. Elindo presenteert met @elindo een nieuw programma op de jongerenzender waarin hij de kijkers veilig door de digitale wereld gidst. Tinne Oltmans is één van zijn reporters die de kinderen interviewt.

Elindo Avastia is zelf erg actief op sociale media en heeft bijvoorbeeld een eigen Youtube-kanaal maar zelfs de amper 23-jarige Elindo is niet altijd meer mee met de kids. Hoe verslaafd kinderen zijn aan Snapchat en de druk die ze voelen om berichtjes naar elkaar te sturen. Of kinderen die zomaar via sociale media met onbekenden afspreken om elkaar te ontmoeten. “Ik kan me wel voorstellen dat dat heel wat ouders ook bang maakt,” vertelt Elindo in Het Nieuwsblad. Daarom raadt de Nederlander de ouders aan om zeker ook mee te kijken naar @elindo om mee de digitale wereld van de kinderen te ontdekken.

Bio van Elindo Avastia, Tinne Oltmans en Ghost Rockers

Bio van Marie Verhulst, Wout Verstappen en Juan Gerlo