.
Gustaph
maandag 23 januari 2023

Gustaph is een geweldige artiest

Niet meer onder of achter het podium van Eurosong maar erop

Loredana en The Starlings waren de grote favorieten op de preselecties voor het Eurovisiesongfestival maar toch ging Gustaph met de overwinning aan de haal. Na heel wat heisa rond de stemmentelling, bleek toch dat de uitslag bleef zoals het was.

The Starlings en Lordana hielden zich er wel aan Gustaph te feliciteren. “We houden van hem en hij verdient dit”, zegt Tom aan TV Familie. ‘Hij is een geweldige man, en na twee keer onder of achter het Songfestivalpodium te staan, mag het nu wel eens vol in de schijnwerpers zijn. Ik zal traditiegewijs in mijn ‘Me and my guitar’-pak voor hem supporteren en trots zijn”, aldus Tom van The Starlings aan TV Familie.

Gustaph van zijn kant is dankbaar dat hij en niet jonge favorietes Galat Dragot of Chérine naar het Songfestival mogen. ‘Ik ben zélf compleet verrast. Je kon het ongeloof van mijn gezicht aflezen, denk ik”, reageert hij in TV Familie.

Hij had zijn kansen niet hoog ingeschat want de concurrentie was heel sterk. In het midden eindigen ging voor hem echt al een voldoening zijn.

Het wordt alvast een stevig feestje op het Eurosongpodium.

Bio van Gustaph, Loredana en The Starlings