.
Gustaph
maandag 30 januari 2023

Gustaph is onze Belgische trots dit jaar: “Jammer dat er zoveel te doen was rond de stemming”

Niet iedereen was tevreden

Wat veel mensen niet weten is dat Gustaph, de zanger die ons land gaat vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival al eens eerder op het podium van de grote liedjeswedstrijd stond. Al moeten we zeggen dat hij eerder naast het podium stond dan er echt op.

Gustaph, alias Stef Caers ging in 2018 mee met Sennek naar het Songfestival waar hij de backings mocht zingen. Sennek blikt terug in Tv Familie.

“Hij was toen niet echt een deel van de act. Hij stond naast het podium. Toen moesten backing vocals nog live zingen. Het jaar nadien is dat veranderd. Sindsdien mogen ze op tape staan. Ik had dus geluk, want Stef z’n stem klinkt live misschien nog beter dan op tape.”

Gustaph had het zelf absoluut niet zien aankomen dat hij als winnaar uit de bus kwam van ‘Eurosong’, maar was ontzettend blij. En ook Sennek was heel blij voor hem.

“Alleen was het jammer dat er weer zoveel te doen was rond die stemming. Dat heb je bijna altijd met zulke shows. Maar Stef doceert zang en is stemcoach, zijn stem is z’n grootste troefkaart. In het zangersmilieu was hij voordien als heel gekend. Ik ben alvast trots op hem!”

Bio van Gustaph

Meer Over:

Gustaph Eurosong