.
Hanne Verbruggen
donderdag 14 juli 2022

Hanne Verbruggen: “Daar sukkel ik toch mee”

Ze staat zwanger op het podium

Het was groot nieuws toen K3’tje Hanne Verbruggen haar zwangerschap aankondigde. Niemand had het echt zien aankomen, ook Marthe De Pillecyn en Julia Boschman niet. Want ook voor hen had Hanne het eventjes verzwegen.

“En dat was heel moeilijk. Mijn broeken begonnen strak te zitten, dus zei ik subtiel: ‘Ik heb wat veel gegeten, ik ga een knoop openzetten.’ Ik wilde het allemaal nog even geheimhouden uit zelf bescherming, omdat het nog zo pril was. Maar alles loopt verrassend goed. Het enige waarmee ik sukkel, is de vermoeidheid. Eens ik wist dat alles in orde was, heb ik het ze verteld”, zegt Hanne in Dag Allemaal.

Julia en Marthe kwamen uit de lucht gevallen toen Hanne hen het nieuws vertelde. Zij waren in volle overtuiging dat Hanne daar nog lang niet mee bezig was.

“Het voelt alsof Julia en ik tantes worden. Het wordt voor ons een heel speciaal kindje, want het gaat meegroeien met K3”, glundert Marthe.

Voor Julia is Hanne een voorbeeld. Zij krijgt een beeld over kinderen krijgen als K3’tje. “Ik kan nu bij Hanne zien hoe het is om mama te worden. Dan kan ik beter beslissen of ik ook aan kinderen wil beginnen tijdens mijn K3-carrière.”

Bio van K3

Meer Over:

K3

Bio van Marthe De Pillecyn , Hanne Verbruggen en Julia Boschman