.
Marthe De Pillecyn, Hanne Verbruggen, Julia Boschman
maandag 16 mei 2022

Hanne Verbruggen: “Dat tilt je relatie naar een hoger niveau”

Ze was het eerste K3'tje dat trouwde

De K3-meisjes zijn goed bezig. 2 jaar geleden trouwde Hanne met Jorn, enkele weken geleden gaf ook Marthe haar ja-woord aan haar vriend en Julia mag zich ook al drie jaar gelukkig prijzen met haar vriend Ben. K3 mag dan wel vaak over liefde zingen, ze weten ook als geen ander hoe liefde voelt.

Hanne is ondertussen al 2 jaar getrouwd en dat bevalt haar en Jorn uitstekend. Zij trouwden tijdens een intieme plechtigheid, gevolgd door een feest in intieme kring.

“Eigenlijk verandert er niet zoveel. Alleen kan ik nu zeggen dat Jorn mijn man is in plaats van mijn vriend. Dat tilt je relatie toch naar een hoger niveau. En als ik naar mijn handen kijk, zie ik een trouwring.”

Hanne wilde heel graag trouwen met een groot feest erbij, maar moest van dat idee afstappen omwille van corona. En ook de huwelijksreis viel voor het koppel jammer genoeg in het water.

“Maar we zijn nog altijd van plan om een groot feest te geven. Ook onze huwelijksreis is er nog niet van gekomen. We zouden naar Sri Lanka gaan, maar het werd een roadtrip door Duitsland. Ook erg plezant”, lacht ze in Story.