.
Hanne Verbruggen, Julia Boschman en Marthe De Pillecyn van K3
zaterdag 25 februari 2023

Hanne Verbruggen: “Doe maar rustig of het duurt niet lang meer”

Ze beviel vroeger dan voorzien

In november beviel Hanne Verbruggen van haar eerste zoontje Julien. Nu zo’n drietal maand later is Hanne weer helemaal klaar om volle bak aan de slag te gaan met K3 en zich voor te bereiden om de nieuwe tournee die er aan komt.

“Eerst keek ik er alleen maar naar uit om eindelijk te mogen rusten en me te concentreren op de nakende bevalling, maar al heel snel merkte ik dat ik thuis toch op de klok aan het kijken was: ‘nu is de twee show begonnen, hoe zou het daar zijn?’ Ik wou zeker zijn dat alles goed ging”, begint Hanne in Dag Allemaal.

Hanne wist dat het niet zomaar vanzelfsprekend zou zijn dat alles op wieltjes zou lopen nu er één van de drie eventjes was weggevallen.

“Het is toch niet niks: als je de hele tijd met drie functioneert en er valt iemand weg, komt er des te meer werk op de schouders van anderen terecht. Zij komen uit een heel pittige periode.”

Hanne was normaal uitgerekend om in december te bevallen, maar beviel iets vroeger dan verwacht. Al was ze daar niet meteen van geschrokken. “Op een bepaald moment voelde ik dat het te zwaar werd om op te treden en zei ik: ‘Ik kan het precies niet meer opbrengen. Ik ben dan in zwangerschapsverlof gegaan en een week later was het zover. Alsof mijn lichaam zelf aangaf: doe nu maar rustig, het gaat niet lang meer duren.”

Bio van Hanne Verbruggen

Meer Over:

Hanne Verbruggen