.
Hanne Verbruggen
zaterdag 23 juli 2022

Hanne Verbruggen: “Ook daar is aan gedacht”

Het komt allemaal goed

December wordt een erg speciale maand voor Hanne Verbruggen. Niet alleen trekt ze naar Nederland met K3 voor het vervolg van hun tournee, maar dan bevalt ze ook van haar eerste kindje.

Dat wordt een hele aanpassing, want een druk schema combineren met een kind. Het zal niet makkelijk zijn. maar moeilijk gaat natuurlijk ook.

“Het zal ook afhangen hoe de bevalling verloopt en wat voor kindje we hebben, dan ga ik zien of ik hem of haar moet meenemen op tournee. Stel dat ik borstvoeding geef, dan zal mijn schema daarnaar ingericht worden. Free Souffriau en Céline Verbeeck hebben dat klaargekregen, dus dat zal voor mij ook wel lukken”, zegt Hanne in Dag Allemaal.

In december, hoogzwanger, zoveel optredens doen. Het is nog maar de vraag of Hanne dat allemaal zal aankunnen. Maar ook daar is aan gedacht.

“Als mijn lichaam aangeeft dat het te veel is, moet ik daarnaar luisteren. We zijn nu aan het kijken wat er mogelijk is. Dat is natuurlijk lastig, want we kunnen niet alles plannen. En als ik niet meer meekan, voel ik al een nieuw programma aankomen: ‘K2 Zoekt Interim K3’.”