.
K3, Marthe De Pillecyn, Julia Boschman, Hanne Verbruggen
zaterdag 19 oktober 2024

Hanne Verbruggen: “Zoektocht naar mijn identiteit”

En wat met K3?

Toen Hanne Verbruggen zwanger was van haar zoontje Julien zag ze een combinatie tussen het moederschap en haar carrière bij K3 wel gebeuren.

Maar de laatste tijd moet Hanne toch toegeven dat ze sinds de geboorte ook veel twijfels heeft gehad over haar toekomst bij K3.

“Het afgelopen jaar is een zoektocht geweest naar mijn identiteit. Na mijn bevalling heb ik me afgevraagd of zo'n regenboogjurkje nog wel bij me paste. Ik doe dit werk nog altijd met veel passie, kinderen zijn een heerlijk publiek. Maar toch, als K3 zijn we altijd jonger dan we zelf zijn. Je zit in een soort droomwereld in de hoofdjes van de kinderen, waardoor je dingen doet die je als dertigjarige nu misschien niet meteen zou doen”, vertelt ze in Dag Allemaal.

Hanne merkt dat de kloof met de doelgroep steeds groter wordt, maar ze wil koste wat het kost ook nog graag haar jubileumjaar als K3 halen. Wat ze daarna doet, ziet ze dan wel. En daar geeft Marthe haar gelijk in.

“Het is nu niet zo veraf meer, het gaat tof zijn om te zeggen: 'Ik ben tien jaar K3'tje geweest.' Of meer, liefst zelfs.”