.
Herman Brusselmans
maandag 12 februari 2024

Herman Brusselmans: “Ik zou mijn kas hebben opgevreten” 

Nu heeft hij alle tijd 

Hoewel Herman Brusselmans een jaar geleden vader is geworden, is hij ook heel erg bang voor de toekomst van zijn zoon. We leven in een wereld van oorlog en we weten nooit hoe het verder zal evolueren.

“Ik durf niet meer naar al die gruwelijke nieuwsbeelden te kijken. Kindjes van Romans leeftijd met verbrande armen en afgerukte voeten, ik kan dat niet aanzien. Ik vraag me dikwijls af: wat gaat dat manneke nog moeten meemaken”, zucht Herman in Dag Allemaal.

Herman was ouder dan de meeste mannen die vader worden. Toch ziet hij dat zelf als een enorm voordeel. Vroeger werkte hij vooral ’s nachts en sliep hij overdag. Dat zou grote frustraties hebben opgeleverd als er overdag een kind aan het huilen zou zijn geweest.

“Ik zou mijn kas hebben opgevreten, terwijl ik nu alle tijd voor Roman heb. Heel mijn leven staat in het teken van mijn zoon en ik voel me daar goed bij. Lena en ik zijn er even tussenuit geweest, op citytrip naar Antwerpen, en we namen Roman mee. Ik zou hem anders te veel hebben gemist.”

Bio van Herman Brusselmans

Meer Over:

Herman Brusselmans