.
Chanel en Sergio Herman
vrijdag 14 mei 2021

Is dit de nieuwe vriendin van Sergio Herman?

Met deze vrouw werd Sergio Herman aan de kant gezet door politie.

Het Nederlandse weekblad Story pakte woensdag al met nieuws over Sergio Herman uit, maar had nog niet echt veel details over zijn nieuwe vriendin.

Sergio Herman werd vorige week op Ibiza gefotografeerd in het bijzijn van een 30-jarige Vlaamse vrouw, zijn nieuwe liefde. Opvallend, begin dit jaar maakten Ellemieke Vermolen en Sergio Herman bekend dat zij na een huwelijk van 12 jaar uit elkaar waren.

Begin april werd Sergio Herman in het holst van de nacht betrapt op het overtreden van de avondklok. De chef werd door de politie aan de kant gezet omdat de politie wou controleren waarom hij ’s nachts nog op de baan was. Sergio Herman probeerde aan die controle te ontsnappen, maar uiteindelijk zette hij zijn voertuig toch aan de kant.

Sergio Herman kreeg niet alleen een coronaboete, hij moest ook een ademtest afleggen. Die was positief, de chef mocht zijn rijbewijs voor drie uur afgeven. Sergio Herman was niet alleen, de media had het over een 30-jarige passagier uit De Panne, iemand die in de horeca actief was.

De naam van de nieuwe vriendin van Sergio Herman bleef echter uit de media. Tot nu, want de twee waren op Ibiza van een korte vakantie aan het genieten. De foto in het Nederlandse weekblad bevestigt nu het gerucht dat Sergio Herman samen is met Chanel Joppart en dat is in De Panne geen onbekende.

Chanel Joppart is geen onbekende naam in de showbizzwereld. In 2010 waagde zij haar kans om Miss West-Vlaanderen bij Miss België te worden. Helaas voor Chanel werd Justine De Jonckheere toen de gelukkige, maar Chanel werd wel één van de twee eredames. Door de jaren heen mocht Chanel heel wat modelwerk doen.

Sinds een tijdje zouden Chanel en Sergio Herman een koppel vormen. Opvallend, Sergio Herman kiest dus voor een jong blaadje, het leeftijdsverschil tussen Chanel en Sergio bedraagt een dikke 20 jaar. Maar leeftijd is maar een detail, liefde overwint alles.