.
Jeroen Meus
zaterdag 16 september 2023

Jeroen Meus: “Het moest allemaal uit mijn lijf”

Hij had er deugd van

Jeroen Meus is heel erg druk bezig met de opnames van ‘Dagelijkse kost’, maar ook met zijn nieuwe programma: ‘De Mosterd van Meus’. Daarin gaat hij op zoek naar heerlijke, lokale gerechten, speciale technieken en onbekende ingrediënten.

Maar ook de bijzondere culinaire verhalen uit de keuken van gewone mensen van over heel de wereld spelen een belangrijke rol in de nieuwe reeks van Meus.

“Ik heb het mede daardoor heel erg druk dit jaar. We zijn onder andere al naar Zweden en Georgië geweest. Het doet mij enorm deugd om dat programma te mogen maken. Na het overlijden van mijn broer heb ik een programma gemaakt over rouwen. Ik wou dat ook absoluut maken, omdat alles wat er is gebeurd, uit mijn lijf moest”, zegt Jeroen in Dag Allemaal.

Een luchtiger programma zoals ‘De Mosterd van Meus’ was na een zwaar jaar heel welkom. Het doet hem veel deugd als mens om zoiets te kunnen maken.

“Het wordt een heel mooi programma waarmee ik mensen een goed gevoel wil geven na een periode waarin we allemaal veel te lang thuis hebben gezeten.”

Bio van Jeroen Meus