.
Jo Leemans
woensdag 5 oktober 2022

Jo Leemans: “Ik treur daar niet meer over”

Ze is al 95

Jo Leemans mag dan wel al 95 jaar zijn, de voormalige zangeres voelt zich nog altijd goed en probeert nog elke dag van het leven te genieten.

5 jaar geleden maakte Jo een pijnlijke val en begon ze te sukkelen met haar heup. Ze moest revalideren in Mechelen, maar ze hoopte dat ze snel terug kon naar haar appartementje. Helaas is dat niet meer gelukt.

Het gaat goed met Jo. Al moet ze wel opletten. “Ik moet zien dat ik blijf zitten, want anders ga ik tegen de vlakte. Toen ik drie was, kreeg ik kinderverlamming, daardoor heb ik altijd problemen gehad met mijn benen. Ik zit nu in een rolstoel en da’s prima. Ik treur daar ook niet over”, vertelt ze aan Dag Allemaal.

Jo heeft er een prachtige carrière opzitten en trad in haar leven voor op in Vlaanderen en Nederland, maar ook in Spanje. Vooral in Benidorm was ze graag gezien.

“Maar nu kom ik bijna niet meer buiten. Mijn dochter komt me wekelijks bezoeken en af en toe nemen zij en haar vriend me mee om in de stad iets te gaan eten. Maar dat kan hier ook allemaal natuurlijk.”

Bio van Jo Leemans

Meer Over:

Jo Leemans