.
Jo Vally
dinsdag 26 april 2016

Jo Vally gaat terug naar beginperiode

Jo Vally werkt volop aan nieuw album.

 


Jo Vally zong graag Country en zijn eerste country-album werd meteen goud. Het tweede album liep ook lang niet slecht, maar dat was eigen materiaal en had het net iets moeilijker. Links en rechts hoorde Jo vertellen dat de fans toch liever zijn gewone repertoire wilden horen. En Jo Vally luistert naar zijn fans en dat zal te merken zijn op het nieuwe album dat er later dit jaar zit aan te komen. Daar wordt momenteel volop aan gewerkt. “Als je jezelf door mijn ogen kon zien” wordt de voorloper van dat nieuwe album. Deze nieuwe single wordt het begin van een nieuw hoofdstuk in de populaire Vlaamse zanger zijn carrière. Dit is terug naar de tijd waarin hij bekend is geworden zei hij in Ment op zondag. Als voorbeeld gaf hij dat hij terug wil gaan naar de tijd van “In een droom zag ik je staan” wat zijn repertoire betreft. Voor het nieuwe album werkt Jo samen met John Terra en Patrick Renier. Op deze cd zullen enkel commerciële nummers staan die de mensen graag zullen horen.



Soms heeft Jo Vally wel heimwee naar de gouden jaren negentig. Elke week was er wel een optreden voor TV, voor allerlei programma's. Niet alleen nieuwkomer VTM, dat in 1989 werd opgericht zette volop in op muziek, maar ook de VRT had talloze programma's waar artiesten hun muziek konden promoten.



Binnenkort heeft Jo Vally een groot concert in petto met collega Luc Steeno. Beiden wonen ze nu in dezelfde gemeente. Dit concert zal plaatsvinden in Cultureel Centrum Het Spoor, Eilandstraat 6 te Harelbeke op zondag 29 mei om 16u. Er zal begonnen worden met een duet tussen Jo Vally en Luc Steeno. Tickets zijn te koop op 070/345 345 of www.teleticketservice.com.

Bio van Jo Vally

Meer Over:

Jo Vally

Bio van Luc Steeno en John Terra

Meer Over:

Luc Steeno John Terra