.
Johnny Logan
woensdag 19 april 2023

Johnny Logan: “Dan pas leerde ik de betekenis van het leven kennen” 

Het was na hun dood 

Heel wat populaire artiesten moeten vaak bekennen dat ze er niet altijd voldoende zijn geweest voor hun gezin. Zo vindt Johnny van zichzelf dat hij een heel erg afwezige vader is geweest.

“Sinds mijn 24ste stond ik altijd in de spotlights. Er waren in die dagen twee Johnny Logans: de ene ging op tournee, de andere was de man die thuis was. Maar de echte betekenis van het leven leerde ik pas kennen na de dood van mijn ouders. Ik was nooit een slecht mens, maar pas dan kon ik beter in een relatie leven”, vertelt Johnny in Primo.

Johnny is nog altijd samen met zijn vrouw en het geheim van zijn huwelijk is niet moeilijk te achterhalen. Het draait allemaal om respect.

“Als ik na een show mensen zie die een handtekening of een foto willen, dan behandel ik hen met respect. Als je respect hebt voor mensen, dan kun je verder in het leven. Dat is ook zo in mijn huwelijk.”

Wie in der tijd Eurosong kon winnen, kende ook best wel wat succes. Nummers als ‘What’s Another Year’ en ‘Hold Me Now’ kennen we nog steeds. De nummers die nu winnen gaan vaak minder lang mee. “Iedereen liep naar de platenwinkel vroeger. Nu is het veel te gemakkelijk om muziek te kopen op allerlei platformen, maar na drie dagen zijn er alweer andere liedjes die iedereen wil.”

Bio van Johnny Logan

Meer Over:

Johnny Logan