.
Johnny Logan
zondag 23 april 2023

Johnny Logan: “Ik heb dat nog niet vaak gedaan” 

Hij zal vaak in Brugge zijn 

Vroeger draaide het bij het Eurovisiesongfestival vooral om het nummer dat gebracht werd. Nu is vooral de act belangrijk en gaat het iets minder om het nummer. Dat heeft ook Johnny al ondervonden. Hij won de wedstrijd 2 keer als artiest.

“De liedjes waarmee ik won werden niet zomaar geschreven voor het Songfestival. Ik krijg vaak de vraag wat de formule is om te winnen. De formule is: schrijf iets met een betekenis, met inhoud. Schrijf iets wat je zelf voelt of meemaakt”, verklapt Johnny in Primo.

Deze zomer zal Johnny veel optreden in OWLA in Brugge. En daar kijkt hij heel erg naar uit. Het maakt deel uit van het zomerspektakel dat daar wordt georganiseerd.

“Mijn liedjes zullen ingepast worden in het geheel. Het wordt leuk met Helmut Lotti. Hij is een vriend, we kennen mekaar al dertig jaar.”

Op 18 april is er al een avant-première naar aanloop van de 18 shows deze zomer. Johnny komt tot rust in België, al is dit zomerspektakel iets wat hij niet gewoon is. “Het zijn veel shows op één locatie en dat heb ik nog niet vaak gedaan. Maar ik zei tegen mijn manager dat ik die shows toch wilde doen. Ze vond mij crazy. Maar het wordt zalig: altijd in hetzelfde hotelbed, niet moeten vliegen en lekker eten!”

Bio van Johnny Logan

Meer Over:

Johnny Logan