.
Johnny Logan
vrijdag 14 april 2023

Johnny Logan: “Ik wilde zo graag hun beste vriend zijn” 

Maar dat was niet slim 

Wie Johnny Logan binnenkort eens aan het werk wil zien, moet de komende maanden in Brugge zijn. Daar zal Johnny regelmatig optreden in een kerk. En dat past wel bij hem.

“Ik ben heel religieus. Mijn vader was dat ook. Ik heb veel shows in Zweden gedaan in kathedralen. Elke dag voor het optreden bad ik dan voor mijn vader en moeder. Tijdens de show praatte ik dan over mijn moeder. Niet op een godsdienstige manier, maar wel een humoristische manier”, zegt Johnny in Primo.

De zanger praat altijd heel liefdevol over zijn ouders en heeft nog altijd veel respect voor hen. Zelf is hij ook vader en vindt hij zichzelf vooral een liefhebbende vader.

“Soms maakte ik fouten: door de jaren heen heb ik bijvoorbeeld geprobeerd op hun beste vriend te zijn. Maar dat is niet goed. Zij hebben al vrienden, zij hebben nood aan hun vader. Het leven is geen repetitie waarvan de echte show pas later zal opgevoerd worden. Maar ik ben wel altijd eerlijk geweest tegenover hen.”

Zo heeft Johnny ook de alcohol moeten opgeven, en dat was een moeilijke periode voor het gezin en vooral voor zijn zonen. “Ze vonden het vooral niet leuk dat iedereen me daar toch vragen over stelde. Ze vonden het erg confronterend. Maar uiteindelijk heb ik er wel voor gezorgd dat mijn kinderen zich veilig voelen. Als er iets niet goed gaat, dan weten ze dat ze een thuis hebben waar ze terechtkunnen.”

Bio van Johnny Logan

Meer Over:

Johnny Logan