.
Joris Hessels
zondag 3 maart 2024

Joris Hessels: “De focus mag daar niet op liggen”

Dat knippen ze eruit

Als er iemand altijd heel open is over zichzelf en zijn familie en gezin, dan is het Joris Hessels wel. Hij vertelt heel vaak over zichzelf en zijn gezin in zijn programma’s al heeft zijn partner Evelien dat niet altijd even graag.

“Ik doe dat altijd, ook in mijn andere programma's, maar dat wordt dan weggeknipt omdat de focus op de gasten moet liggen. Maar dat is ook waarom de mensen me vertrouwen en dat ik te vertrouwen ben. Ik praat met iedereen op dezelfde hoogte. Maar als ik te veel over onze privé vertel, dat ik soms moeite heb om de balans tussen werk en ons nieuw samengesteld gezin te vinden, heeft Evelien dat inderdaad niet altijd even graag”, klinkt het in Primo.

Joris beseft heel goed dat Evelien dat niet altijd zo leuk vindt. Maar hij vertelt geen onwaarheden. Het is voor hem een manier om iets tastbaar te maken.

“Het is iets tastbaar maken voor mensen die ook in zo’n situatie zitten. 'n Goednieuwsshow, daar heeft niemand wat aan. Dus daar doe ik niet aan mee. Daarom zal ik ook niet snel een programma maken met bekende mensen. Ik hou van de kwetsbaarheid en het 'onaffe' van de 'gewone mens'. Bij BV's, die allemaal mediatraining gehad hebben, geraak je vaak niet zo diep.”

Bio van Joris Hessels