.
Julia Boschman
woensdag 1 mei 2024

Julia Boschman: “Jammer dat het net nu losbarst”

Maar ze kan er tegen

Terwijl K3 de ene leuke cover na de andere maakt bij ‘Liefde Voor Muziek’ werken ze ook weer haar aan hun nieuwe single. Het nummer is klaar, de videoclip is opgenomen en het belooft weer een zomers feestje te worden.

De single is de voorbode van hun bioscoopfilm die in december zal verschijnen. Het is de eerste bioscoopfilm met Julia erbij.

Een K3’tje zijn, het lijkt een droom en het is ook zeker een droom. Maar ze moeten er wel de nodige roddels bijnemen. Zo zou Julia een tegenspeler gekust hebben en werd Marthe zou bedrogen zijn door haar man.

Maar ze proberen er zich allemaal niet te veel van aan te trekken. In al die jaren als K3’tje hebben ze ondertussen leren relativeren.

“Is dat leuk om zulke roddels te zien verschijnen? Uiteraard niet. Zeker niet wanneer zoiets losbarst ten midden van onze musicalvoorstellingen. Dit klinkt ook heel stom, maar die roddels doen mij eigenlijk weinig? Bij alles wat er opduikt, heb ik zoiets van ‘Ik ken de echte waarheid’, jullie mogen zeggen wat jullie willen.”