.
Kamal Kharmach
woensdag 26 januari 2022

Kamal Kharmach: “Dat is een pak meer dan Niels Destadsbader”

Zijn oudejaarsconference deed het goed

Net zoals de eindejaarsconference van Geert Hoste een vaste waarde was rond Nieuwjaar, zo is nu ook de conference van Kamal Kharmach een vaste waarde geworden op één. De reacties op zijn laatste show waren meer dan lovend en werden nog beter bevonden dan de twee vorige samen.

“Crazy! Zowel oudere als jongere mensen, zowel links als rechts: iedereen vond het tof. En ook qua cijfers was het een succes. Enfin, in absolute aantallen heeft er minder volk dan het jaar ervoor gekeken. Maar ik had nu wel 45% marktaan deel en dat is een pak meer dan de show van Niels Destadsbader”, lacht Kamal in Humo.

Op 24 januari is het tweede seizoen van ‘Andermans zaken’ van start gegaan en Kamal hoopt op minstens een even groot succes als het eerste seizoen. “We wilden er dit jaar geen coronaseizoen van maken. We hebben gekozen voor bedrijven waar er een structureel probleem was, dat niet als sneeuw voor de zon zou verdwijnen, zodra de crisis achter de rug is. Daarom zijn de cases dit jaar veel zwaarder dan de vorige reeks.”

Bio van Kamal Kharmach

Meer Over:

Kamal Kharmach