.
Karen Damen
dinsdag 20 februari 2024

Karen Damen: “Ik krijg er steeds meer zin in”

Ze bruist weer van de energie

Enkele maanden geleden besloten Karen Damen en Antony Van der Wee uit elkaar te gaan na een relatie van 17 jaar. Het ligt nu al een tijdje achter haar en Karen voelt zich goed. Ze bruist van de energie en wil haar leven terug in handen nemen.

Karen is dan ook niet weg te slaan van televisie. ‘Familie’, ‘Milo’, ‘Wat Zou Jij Doen’, overal duikt Karen op. Er is maar weinig wat Karen niet doet.

“Nee, dat klopt. Ik ben veel aan het doen de laatste tijd. Maar ik heb er gewoon veel goesting in en dat geeft met energie, hoewel ik te weinig slaap. Ik zou vroeger in mijn bed moeten kruipen. Als mensen me zouden laten doen, zou ik het klokje rond kunnen slapen”, lacht ze in Het Nieuwsblad.

Daar komt ook nog eens haar onewomanshow bij. Iets waar ze ook erg veel zin in heeft, ondanks dat ze het toch even heeft moeten uitstellen.

“Ik krijg er steeds meer zin in. Een paar maanden geleden dacht ik: oh nee, het is niet goed genoeg, het is niet wat het moet zijn. Maar ondertussen heb ik wat try-outs gedaan en daar heb ik heel toffe reacties gekregen. Dus dat komt wel goed.”