.
Kathleen Aerts, Karen Damen en Kristel Verbeke van K3
zaterdag 24 februari 2024

Kathleen Aerts wil een K3 reünie: “Da’s een goed moment!”

Ze staat paraat

De fans blijven hopen op een reünie van de originele K3. Het ‘toevallige’ weerzien van Kathleen Aerts en Kristel Verbeke wakkerde die hoop alleen maar meer aan, ook nadat de beide dames hadden gezegd dat het wel degelijk toevallig was.

In 2028 bestaat de groep dertig jaar en dat zou voor velen de ideale gelegenheid zijn voor een reünie. En ook Kathleen zou het nog wel zien zitten.

“Dat jaar word ik 50, da’s zeker een goed moment. Ik zal eens een balletje opgooien bij de andere twee, we zien elkaar deze zomer toch weer op mijn boerderij in Westerlo. Als het van mij afhangt komt zo’n reünie er zeker. We praten er soms over, maar er zijn nog geen concrete plannen”, geeft Kathleen de fans hoop in Dag Allemaal.

Nu ook Karen weer samenwerkt met Niels William liggen de kaarten in elk geval goed. Ook Karen zei dat een reünie nog niet aan de orde was, maar dat ze het wel eens een keertje moesten doen.

“Ik sta in elk geval paraat. Al zal 't niet zo simpel zijn om ons alle drie maandenlang vrij te maken. Maar er komen vaak fans naar mijn guesthouse, en als ik zie hoe hard K3 nog leeft... Ik ben er altijd wat van aangedaan als mensen me zeggen dat we zoveel voor hen betekend hebben in hun kindertijd. Da's nostalgie, hé. Ik heb het onlangs zelf meegemaakt met een concert van Bryan Adams. Het maakte heel wat los. Ik heb er wéken van nagenoten. Het idee dat wij zoiets ook aan onze fans zouden geven, lijkt me super.”