.
Katrien De Becker in Familie
donderdag 23 november 2023

Katrien De Becker: “Het was zwaar, maar plezant”

Een nieuwe stap is gezet

Katrien De Becker en acteur Johan De Paepe zijn al een tijdje samen. Maar tot voor kort woonden de twee nog niet samen. Katrien zette de stap niet zolang haar zoon Georges en dochter Emely niet het huis uit waren.

Verhuizen is altijd een heel intense klus en vraagt veel energie. Dat was bij Katrien niet anders. Zij heeft de laatste maanden flink wat energie gestoken in het verhuizen.

“Dat was zwaar, maar plezant. En dat laatste is het nu zéker! Ik heb het gevoel dat alles in z'n plooi valt met mijn nieuwe levensfase. Ik krijg nu geregeld de vraag of het wel een goed idee is om met je partner samen te wonen én te werken. Wel, ik vind dat heerlijk. Het motto 'samen uit, samen thuis' geldt meer dan ooit”, zegt ze enthousiast in Primo.

Op televisievlak is het gelukkig wat rustiger geweest voor de actrice en zo kon ze zich ten volle op de verhuis concentreren. Het was dus zeker een bewuste keuze.

“Samen met Johan doe ik nog een paar reisvoorstellingen van de komedie 'Pas de Deux'. Ik spreek ook vaak reclamespots in voor radio en televisie. En stemmenbureaus weten mij ook te vinden voor het dubben van tekenfilms. Ik word vaak gecast voor de oudere personages of slechteriken. Zo heb ik onlangs nog de stem ingesproken van een boze heks. Ontzettend leuk.”

Bio van Katrien De Becker

Meer Over:

Katrien De Becker