.
K3, Marthe De Pillecyn, Klaasje Meijer, Hanne Verbruggen
woensdag 15 februari 2023

Klaasje Meijer alleen naar Amerika: “Hij blijft gewoon in Nederland”

Ze hebben allebei veel ambitie

Binnenkort trekt Klaasje Meijer voor een maand naar LA. Daar wil ze zichzelf verder ontwikkelen en meer proberen bij te leren over zichzelf en acteren. Maar ze trekt naar LA zonder haar vriend Max.

“Ik heb zin om even op mezelf te zijn. Dat vind ik fijn, want als je alleen bent, leg je makkelijker contacten. Max blijft in Nederland voor zijn werk”, legt Klaasje haar beslissing uit in Dag Allemaal.

Klaasje en Max zijn nog altijd gelukkig samen en sinds ze weg is bij K3 is er nog niet veel veranderd tussen hen. Hun relatie blijft in beweging en ze hebben elk hun eigen carrière.

“Af en toe maak ik eens een grote sprong, af en toe doet hij dat. We kunnen dat goed managen. Verder gunnen we elkaar veel vrijheid, dat vind ik heel belangrijk in een relatie.”

Klaasje mag dan wel 6 jaar een innige band hebben gehad met Hanne en Marthe, op dit moment horen ze elkaar niet meer zo vaak. “Maar ik begrijp dat wel. Ik weet wat voor drukke agenda je als K3’tje hebt, en zelf ben ik ook voortdurend bezig met opnamen of optredens. Soms spreken we af en dan zit het gewoon goed. Ik ben ondertussen ook al op babybezoek geweest bij Hanne en Jorn en dat was heel fijn.”