.
Kurt Van Eeghem
zondag 6 november 2022

Kurt Van Eeghem bang: “Ik was de volgende in rij”

Ook hij kreeg de diagnose

Trouwe luisteraars van Klara zullen Kurt Van Eeghem zeker al aan het werk gehoord hebben. Kurt slaat niet rap een mooi aanbod af, al heeft hij soms zijn twijfels of hij dat misschien beter niet een keertje wel had gedaan.

“Vooral dat laatste jaar bij Klara had ik dat gevoel. Ik deed al wat ze me vroegen en liep mezelf voorbij. Ik ben er net niet onderdoor gegaan. Kwaliteit blijven leveren met almaar minder mensen wreekt zich immers. Ik ben vervangen door een tafelkleed, dat ligt nu op de plaats van mijn computer”, zucht Kurt in Dag Allemaal.

Kurt komt uit een gezin van 5 kinderen, 5 broers. Hij is de middelste. Hij heeft altijd een goede band gehad met zijn broers, ondanks het leeftijdsverschil met de 2 jongsten.

“Moeder en vader vormden een zeer hecht koppel. Ze schreven elkaar ook lange brieven. En als mijn vader weer terug kwam van een zakenreis, dan vlamde het vuur bij elke thuiskomst weer op. Maar jammer genoeg is mijn vader ernstig ziek geworden en stierf hij op zijn 53ste.”

De vader van Kurt kreeg prostaatkanker, en dat is exact hetzelfde waaraan zijn jongere broer acteur Marc Van Eeghem ook is gestorven. “Ik was de volgende in de rij en ik heb het overleefd. Maar het is heel nipt geweest.”

Bio van Kurt Van Eeghem

Meer Over:

Kurt Van Eeghem