.
Astrid Coppens en Billie-Ray
zondag 18 februari 2024

Laurens Nuyens: “Dat tijdsverschil is enorm lastig”

Ze horen elkaar niet dagelijks

Corona was een bijzonder moeilijke periode voor Laurens Nuyens. Hij woont in LA en kon zijn familie hier in België niet komen bezoeken. Zo heeft hij zijn zus Astrid Coppens heel lang moeten missen. Bovendien had hij schrik dat zijn petekind Billie-Ray hem niet meer zou herkennen.

“Als ik in België ben, ga ik Billie-Ray dan ook eens mee afhalen van school, als verrassing. En het meisje kent haar nonkel blijkbaar al heel goed. Zo weet ze dat ze zich bij mij wat meer kan permitteren dan wanneer haar ouders in de buurt zijn”, lacht Laurens in Tv Familie.

Als Laurens in LA is moet hij niet alleen zijn familie, maar ook zijn vrienden missen. Maar gelukkig is er FaceTime en lukt het hem behoorlijk om het contact met iedereen te onderhouden.

“Met Astrid en de kleintjes is dat niet dagelijks, want het tijdsverschil is enorm lastig. Op het moment dat ik in Los Angeles wakker word, heeft mijn zus juist de handen vol met de kinderen die dan net terug thuis zijn en moeten eten en zo. Mijn ouders hoor ik wel dagelijks. En gelukkig babysitten zij al eens op de kleintjes waardoor ik Billie-Ray en Joey-Lee toch regelmatig eens extra te zien krijg.”

Bio van Laurens Nuyens en Astrid Coppens