.
Astrid Coppens en ouders
woensdag 7 februari 2024

Laurens Nuyens: “Dat was helemaal niet zo gepland”

Ze bleef achter in LA

Meestal is het Astrid Coppens die in de spotlights staat, maar ook broer Laurens Nuyens doet het lang niet slecht. Hij woont nog steeds in Los Angeles samen met zijn vrouw Roos. Zo’n 3 keer per jaar komen ze samen terug naar België.

“Het is altijd leuk om nog eens terug naar huis te komen. Om mijn familie en vrienden te zien én naar het voetbal gaan, dat is voor mij altijd een ongelooflijk hoogtepunt”, begint Laurens in Tv Familie.

Bij zijn laatste bezoek aan België was zijn vrouw Roos niet mee. Zij bleef thuis om voor hun puppy te zorgen die ze pas hadden verwelkomt in de familie.

“Al was dat niet helemaal zo gepland. 'Normaal gezien was het de bedoeling dat Roos er ook bij zou zijn. We hadden die vluchten in september al geboekt. Maar eind oktober hebben we afscheid moeten nemen van ons geliefde hondje Olaf. Dat was echt verschrikkelijk, maar we hebben naar het goede advies geluisterd dat je dan van de meeste mensen krijgt: zo snel mogelijk een nieuwe hond in huis nemen. Zo werd Prince Olaf II een deel van ons gezin, en hij is ook een grote schurk.”

Bio van Astrid Coppens en Laurens Nuyens