.
Lien Van de Kelder
vrijdag 30 september 2022

Lien Van de Kelder: “Ik wou niet degene zijn die daar een stokje voor stak”

Ze gingen tijdelijk in Thailand wonen

De carrière van Hans Herbots gaat als een trein. Hij krijgt heel wat aanbiedingen voor films en series en heeft ook veel succes in het buitenland. Ook zijn partner Lien Van de Kelder doet het goed. Al moet zij zich vooral aanpassen aan het leven van haar man.

“Maar dat hoort er een beetje bij. Ik kon werken op afstand, maar veel minder, zeker door het tijdsverschil en het thuisonderwijs. Maar ik wou niet degene zijn die zei dat we niet naar Thailand konden”, begint Lien in Story.

Lien doet het met heel veel liefde voor haar man en is ervan overtuigd dat mocht het tij ooit keren, Hans het ook voor haar zou doen.

“Het kwam nu redelijk goed uit met mijn agenda. We zaten in Thailand van januari tot en met begin april en pas daarna begonnen mijn voorstellingen van ‘Smartschade’. Dit najaar sta ik ook de planken met de muzikale tournee ‘Chique Dingues’, ik ben ook juriste en als alles goeds gaat, breng ik tegen Kerstmis een lakencollectie op de markt.”

Voor die lakencollectie haalt Lien de inspiratie bij haar grootouders die een lakenfirma hadden. “Atelier Jeanne en Daniël’ is een ode aan hen om op een duurzame manier lakens te produceren. Je hoort het, ik zal me niet snel vervelen.”