.
Die Schnappers
vrijdag 26 november 2021

Lisa del Bo, Die Schnappers en nog 6 topartiesten op Het 16de Schlagerfestival

Wie is er deze keer allemaal bij?

Na de succesvolle verjaardagseditie, goed voor 60.000 feestvierders, kan je op vrijdag 25, zaterdag 26 en zondagnamiddag 27 maart 2022 opnieuw in de Trixxo Arena Hasselt terecht en dat voor de 16de editie van Het Schlagerfestival.

Na de kermis- en feest-editie, trekken de organisatoren volgend jaar de kaart van glitter en glamour. Laura Lynn, Willy Sommers, De Romeo’s en Christoff zijn opnieuw van de partij, net als hun collega Luc Steeno, Yves Segers zowel solo als met Die Schnappers-collega Matthias Lens én de zingende nachtegaal Lisa del Bo: “Dit jaar is het 25 jaar geleden dat ‘Liefde is een kaartspel’ uitkwam en volgend jaar is het 9 jaar geleden dat ik nog eens op het grote Schlagerfestival-podium gestaan heb. De afgelopen editie ben ik al de sfeer gaan opsnuiven en heb ik, aan de zijkant en tussen het publiek, genoten van de optredens van mijn collega-artiesten. Het was een prachtige avond, met alleen maar blije mensen en gelukkige gezichten. Als je als volbloed Limburgse de kans krijgt om voor eigen publiek op het grote podium van Het Schlagerfestival te kunnen optreden, dan ben je vereerd en is het ook een hoogtepunt in je carrière”, zegt Lisa enthousiast.

Tickets voor de 16de ‘Glitter & Glamour’-editie van Het Schlagerfestival op 25, 26 en 27 maart 2022 in Trixxo Arena Hasselt, zijn nu te koop via www.hetschlagerfestival.be. Kürt Rogiers is opnieuw gastheer. Snelle beslissers kunnen nog tot 30 november 2021 genieten van een vroegboekkorting. Ook voor groepen zijn er speciale tarieven en voorwaarden.