.
Lotte Vanwezemael
woensdag 15 februari 2023

Lotte Vanwezemael: “Waarom wordt die nog niet gebruikt” 

Ze krijgt wekelijks één dickpic 

De voorbije maanden heeft seksuologe Lotte Vanwezemael heel wat dickpics mogen ontvangen. Lotte was hier niet mee opgezet en heeft een klacht ingediend tegen elke afzender van de foto’s.

Niemand heeft er veel last van ondervonden, behalve eentje, een minderjarige jongen uit Limburg. En daar schrikt ze eigenlijk niet van.

“Ik had dat ook wel verwacht, want veel van de andere daders werkten met fake profielen die meteen weer werden opgedoekt. Ik vraag me af waarom we nog steeds geen technologie hebben om dit probleem op te lossen. Die software moet toch al lang bestaan, waarom wordt die dan niet gebruikt”, vraagt Lotte zich af in Goesting.

Lotte mocht dan wel duidelijk gemaakt hebben dat ze tegen elke dickpic een klacht had ingediend, het schrikte mannen niet af om te stoppen met ongewenste foto’s te sturen. Integendeel.

“Toen het in het nieuws kwam, zagen sommige mannen dat als een aanleiding om er nog meer te sturen. Destijds reageerde ik ook via Instagram op die foto’s met een grappig bericht, maar ook dat zette mannen aan om iets te sturen in de hoop dat ze op mijn verhaal zouden komen. Ondertussen zit ik aan een frequentie van één dickpic per week.”

Bio van Lotte Vanwezemael

Meer Over:

Lotte Vanwezemael