.
Luc Steeno
dinsdag 15 november 2022

Luc Steeno aan het flirten

Netflixen of kruiswoordraadsels invullen de ganse dag

De nieuwe singel van Luc Steeno ‘Praten’ is eindelijk uit en mag er wezen. Een echte popsong die jong en oud verbaasd. Luc 2.0, zo noemt hij het zelf en zo klinkt het ook.

“Ik krijg ongelofelijk fijne reacties op mijn single”, vertelt Luc Steeno aan TV Familie. Uiteraard is dit iets waar elke artiest van droomt.

Zingen is voor Luc Steeno dan ook nog steeds kinderspel. “Ah het is ook mijn vak hé. Ik volg nog steeds zangles en stempedagogie”, onthult Luc. Zoals iedereen heeft hij ook dagen dat hij met tegenzin gaat werken maar eens hij op het podium staat en het publiek ziet genieten, dan is dat gevoel snel weg.

Luc Steeno flirt inmiddels met de zestig maar is volgens hem nog steeds gedreven en ambitieus. “Onlangs was ik op verjaardagsconcert van Sandra Kim toen ze vijftig werd. Zodra ik het podium opstapte, stond heel het casino recht”, vertelt Luc Steeno aan TV Familie.

“Ik wil blijven wat ik graag doe, ik zou niet weten wat ik anders zou doen”, onthult Luc. De ganse dag kruiswoordraadsels invullen of netflixen blijkt niets voor hem.

Bio van Luc Steeno

Meer Over:

Luc Steeno