.
Luc Steeno
dinsdag 5 juli 2022

Luc Steeno: “De zomer staat synoniem voor werken”

Het worden drukke weken voor de schlagerzanger

Luc Steeno vertelt in Primo over hoe het met hem gaat en bekent dat de zomer zijn favoriete seizoen is, zelfs al moet hij de hele vakantie werken. “Na twee jaar corona ben ik blij dat het eindelijk weer mag”, vertelt hij.

Volgens Luc is zingen en entertainen niet hetzelfde als werken, als je het graag doet tenminste. “Ik ben dat inmiddels gewend. Maar als ik maar één optreden heb, en dat valt pas na middernacht, dan vloek ik wel eens. Je zit dan de hele avond gewoon te wachten terwijl je liever op café zou gaan”, vertelt hij.

"De Nederlandse collega’s zoals Jan Smit en Frans Bauer kijken er raar van op dat Vlaamse artiesten vaak doorwerken in de zomer. De Nederlandse en de Vlaamse gewoontes verschillen nu eenmaal. De boog moet gespannen gehouden worden bij Vlaamse lokale artiesten”, gaat Luc verder in Primo.

Het stoort Luc niet dat andere mensen vrij zijn terwijl hij moet werken, hij doet het namelijk al 30 jaar. Het hoort erbij. Het is nu eenmaal zo dat festivals vooral in de zomer plaatsvinden.

Bio van Luc Steeno

Meer Over:

Luc Steeno