.
Luc Steeno
zaterdag 20 november 2021

Luc Steeno denkt aan André Hazes: “Hij werd niet altijd even serieus genomen”

"Hij is een superlieve jongen"

Vlaanderen leeft mee met André Hazes en hoopt dat de zanger er snel weer bovenop komt. André die momenteel worstelt met mentale problemen neemt zijn tijd om te recupereren en zichzelf terug te vinden. Dat hij daarvoor ondertussen al concerten tot april 2022 heeft geannuleerd, lijkt hem weinig te doen.

Ook Luc Steeno leeft mee met de zanger. “Ik heb zelf nog nooit een burn-out gehad. Volgens mij weet je pas wat dat is, als je het zelf hebt meegemaakt. Zoals veel mensen heb ik weleens met een depressie geflirt. Maar zo’n zware burn-out, waarbij je lijf en geest protesteren bij álles wat je doet... Van die ellende ben ik gelukkig gespaard gebleven”, reageert Steeno in Tv Familie.

Luc kent André al enkele jaren en heeft alleen maar positieve woorden over voor de zanger. “Ik leerde André Hazes Jr. kennen toen hij nog moest vechten voor het applaus. Ik vond hem een superlieve jongen. Hij zong toen nog de liedjes van zijn vader. Als ‘zoon van’ is ’t niet evident om serieus te worden genomen als zanger, dat moet op hem hebben gewogen. Wellicht was hij ook te jong om het grote succes te tornen toen het kwam. Zijn zwak voor vrouwen heeft het vinden van de juiste werk-privébalans er wellicht niet makkelijker op gemaakt.”