.
Luc Steeno
zondag 10 april 2022

Luc Steeno: “Fans wachtten me op in de tuin van mijn ouders”

En hij kreeg de meest bizarre cadeaus

De beginjaren van Luc Steeno waren er om in te kaderen, maar ook om lang te blijven herinneren. Luc was een populair artiest en de mensen adoreerden hem volop. Hij maakte dan ook geregeld gekke toestanden mee met zijn fans.

“Ik heb nog meegemaakt dat fans me ’s morgens vroeg in de tuin van mijn ouders stonden op te wachten. Ik was 22 à 23 jaar en werd toen echt geleefd. Ik had soms drie of vier optredens op een dag. Ik had geen tijd om erbij stil te staan. Die immense populariteit heb ik toen niet bewust meegemaakt./ maar ja, ik moest de fans soms op afstand houden”, blikt hij terug in Primo.

Fans hebben, betekent ook dat je als idool vaak cadeaus mag ontvangen. “Zo hebben ze mij ooit mijn eerste computer cadeau gedaan. Echt waar, ik wist zelfs niet hoe zo’n ding werkte. Geen laptop, maar echt nog een vaste computer. Op elke speciale gelegenheid zoals 5 jaar Luc Steeno of 10 jaar, krijg ik ook altijd een mooi geschenk. Via mijn begeleider komen ze altijd te weten wat ik wil of wat ik zou kunnen gebruiken.”

Bio van Luc Steeno

Meer Over:

Luc Steeno