.
Luc Steeno
vrijdag 11 november 2022

Luc Steeno geeft zijn plaats niet zomaar af

​​​​​​​Hij voelt de hete adem van ‘jonge wolven’ in zijn nek.

Luc Steeno is 58 jaar en staat inmiddels al tientallen jaren op de planken. Sinds kort zit hij terug bij het platenlabel ‘Play That Beat’ en “het voelt als thuiskomen”, vertelt Luc Steeno aan TV Familie.

Na een optreden zegt hij tegen zichzelf “Steeno, ge zijt bijna 60 maar ge hebt de zaal weer meegekregen”. Dan rijdt hij met een grote smile naar huis.

Door zijn leeftijd kan hij zich ook niet jonger voordoen dan hij is. “Het is goed dat jong talent kansen krijgt”, maar mijn plaatsje geef ik niet zomaar af”, bekent hij aan TV Familie. Luc zelf is meer dan dertig jaar actief.

De nieuwe singel ‘Praten’ klinkt zeer trendy en vernieuwend, een beetje Luc Steeno 2.0 blijkbaar. En praten kan Luc als de beste maar luisteren nog beter. “Leren zwijgen zou ik nog moeten leren”, aldus Steeno. Hij beseft zelf dat het af en toe nodig is om je gedacht te zeggen en je stem te laten horen.

“Maar nu en dan zwijgen of een keer tellen tot tien voor je spreekt kan inderdaad helpen om de lieve vrede te bewaren”, biecht Luc openhartig op.

Bio van Luc Steeno

Meer Over:

Luc Steeno