.
Luc Steeno
maandag 7 november 2022

Luc Steeno heeft popsong als nieuwe singel

Zingen gaat hem goed af.

De nieuwste singel van Luc Steeno is er en kreeg de naam “Praten”. In tegenstelling tot zijn vroegere muziekgenres is deze singel een popsong. Luc slaat dus een nieuwe weg in.

“Noem het Luc Steeno 2.0, maar het is wel 100% wie ik ben”, aldus Luc Steeno in TV Familie. De singel is eigentijdser dan hetgeen de fans van hem gewend zijn maar ook de jonge fans kunnen het nummer wel smaken.

Luc werkt nu aan een album met zeer uiteenlopende nummers. “Bereid je voor op een mix van stijlen”, vertelt Luc aan TV Familie. Een rocknummer maar even goed een nummer dat componist Stefaan Fernande voor zijn overlijden nog schreef, dat zal je op het album terugvinden.

Over zijn pensioen denk Luc nog lang niet na. “Zolang ik het podium nog op en af kan, wil ik blijven optreden”, aldus Luc Steeno.

Hij is nog gedreven en ambitieus en het publiek laat hem blijkbaar bijlange nog niet in de steek. “Zodra ik op het podium sta en het publiek zie genieten, besef ik weer waarom ik dit allemaal doe. Dan keer ik met een grote smile huiswaarts”, zo vertelt Luc Steeno.

Bio van Luc Steeno en Stefaan Fernande