.
Luc Steeno
dinsdag 14 maart 2023

Luc Steeno houdt werk en privé strikt gescheiden 

Dat hoeft niemand te weten 

Luc Steeno scoort opnieuw met zijn nieuwe single ‘Praten’. Een nieuwe stijl die we van hem niet gewoon zijn maar blijkbaar is het publiek laaiend enthousiast.

Naast zijn publieke verschijningen, is er echter weinig geweten over Luc Steeno. Zijn privéleven blijft een gesloten boek en dat doet hij heel bewust.

“Ik heb dat altijd voor mezelf gehouden, ja. Ik ben een publieke figuur, maar ik moet aan niemand zeggen waar ik woon en of ik een relatie heb of niet”, geeft Luc aan Primo mee.

Met zijn fans die hem overal volgen heeft hij een bijzondere band maar ook zij hoeven niet te weten hoe zijn leven er precies uitziet. “En dat is oké zo, ik voel me daar goed bij”, aldus Luc Steeno.

Ook zijn gouden platen hangen niet in zijn living. “Daar leef ik privé, enkel mijn bureau is werk gerelateerd. Iedereen doet wat hij wil, maar werk en privé hou ik gescheiden”, beklemtoond Luc aan Primo. Foto’s van hem en zijn ouders zien we wel regelmatig verschijnen. Ondertussen zijn ze ook al zeventigers maar zijn ze nog heel gezond.

Bio van Luc Steeno

Meer Over:

Luc Steeno