.
Luc Steeno, Will Tura
vrijdag 12 januari 2024

Luc Steeno: “Ik kan niet volgen”

Hij moet tegen hen opboksen

Op de radio kunnen we niet onderuit aan Metejoor, Pommelien, Camille en de vele andere nieuwe generatie artiesten. Vroeger waren zangers als Bart Kaëll, Luc Steeno en Lisa del Bo veel populairder, maar die tijd lijkt nu een beetje voorbij.

“Ik hoor veel mensen zeggen dat het altijd maar hetzelfde is op de radio. Het zou leuk zijn mochten ze daarover nadenken en de oude garde ook weer meer meepakken. Och, ik heb nog altijd ongelooflijk veel werk, ik kan niet volgen qua optredens. En ik heb meerdere hoogtepunten gehad in mijn carrière, met grote hits als 'Hij speelde accordeon' en 'Ik mis je elke dag'. Laten we hopen dat 'Steeno 60' een nieuw hoogtepunt wordt”, vertelt hij aan Dag Allemaal.

Eind december stond Luc Steeno mee op het podium tijdens de afscheidsconcerten van Will Tura. Ook dat rekent hij tot een van de hoogtepunten van zijn carrière.

“Was ik er niet bij geweest, dan zou ik erg teleurgesteld geweest zijn. Will is nog altijd mijn grote voorbeeld, hij heeft mij zo vaak geholpen in mijn carrière en nuttige tips gegeven.”

Bio van Metejoor, Pommelien Thijs, Luc Steeno, Bart Kaëll en Will Tura