.
Luc Steeno
maandag 11 maart 2024

Luc Steeno: “Ik verdien een plaatsje in die musical”

Maar anderen ook

Eind dit jaar kunnen we met z’n allen gaan kijken naar ‘Tien Om Te Zien’, de musical. De musical maakt gebruik van de nummers uit de beginjaren van het populaire programma en natuurlijk zijn er heel wat artiesten die hopen dat hun nummer aan bod zal komen.

Mocht Luc Steeno één artiest mogen kiezen die hij graag aan bod zou zien komen in de musical, dan is zijn keuze snel gemaakt.

“Stiekem toch wel ikzelf, want ik heb in 1992 acht weken op nummer 1 gestaan in 'Tien om te Zien' met 'Hij Speelde Accordeon'. Ook met 'Ga Dan' heb ik de nummer 1-positie bereikt. Dat zijn liedjes die in een modern jasje gestoken kunnen worden, denk ik. Ook 'Veel te Mooi' van Erik & Sanne, 'Als een Leeuw in een Kooi' van Willy Sommers en 'Mooi, 't Leven Is Mooi' van Will Tura zijn wat mij betreft legendarische songs die een plaatsje in de musical verdienen. En dan vergeet ik 'Zeil Je voor het Eerst' van Bart Kaëll en 'Liefde voor Muziek' van Raymond van het Groenewoud nog. Studio 100 heeft een overvloed aan hits om uit te kiezen, me dunkt”, zeg Luc in Tv Familie.

Bio van Luc Steeno