.
Luc Steeno
vrijdag 31 maart 2023

Luc Steeno in glamour en glitterstijl 

Luc Steeno in glamour en glitterstijl 

Binnenkort is het weer zover: het Schlagerfestival waar heel wat Vlaamse zangers zorgen voor urenlang feestgedruis en ambiance.

Ook Luc Steeno is terug van de partij. “Mijn setlist ligt vast: allemaal meezingers. Op zo’n festival heb je een kwartier om je te bewijzen en voor ambiance te zorgen. Die uitzinnige massa heeft alleen maar behoefte aan feesten. En da’s prima voor mij”, bekent Luc aan Primo.

Het thema van de avond zal glamour en glitter zijn, iets wat niet meteen past bij Luc Steeno. “Ik hou inderdaad niet zo van glamour en glitter, maar ik heb voor de promofoto’s van het Schlagerfestival toch een glittervestje aangetrokken”, vertelt Luc.

Uiteraard kijkt iedereen er terug naar uit maar toch hangt er altijd een vorm van onzekerheid in de lucht bij Luc Steeno als het over het Schlagerfestival gaat.

Hij is pas tevreden als hij zal merken dat hij de hele zaal heeft meegekregen. “Als dat niet lukt, zal er ontgoocheling bij mij blijven hangen. Dat geldt voor elke artiest”, verklaart Luc aan Primo.

Bio van Luc Steeno

Meer Over:

Luc Steeno