.
Cathérine Kools, Michael Vroemans
zondag 30 juni 2024

Michael Vroemans: “Het bracht te weinig op” 

Maar het kriebelt wel weer 

Michael Vroemans heeft altijd een grote passie gehad voor acteren en heeft die passie nu nog altijd. Maar voltijds acteur is hij niet meer. Hij kon niet leven van de acteeropdrachten die op zijn pad kwamen.

“Ik heb een huis en een kind, en m'n theateropdrachten brachten te weinig op om ervan te leven. Maar ik heb altijd een halve voet in het onderwijs gehad en dat heb ik uitgebouwd. Ik heb lesgegeven op academies, ben beleidsondersteuner geweest, en nu werk ik in het onderwijs voor kwetsbare doelgroepen zoals kortgeschoolde volwassenen. Ik heb ook een theater-vzw, Cirque Totale, waarmee we les en workshops geven en kindervoorstellingen maken”, vertelt hij in Dag Allemaal over waar hij nu mee bezig is.

Zijn terugkeer naar ‘Familie’ deed hem wel beseffen dat hij het acteren toch heeft gemist en dat hij ook gewoon de set mist. Dus als er zich terug tv-werk aanbiedt, dan wil hij daar zeker over nadenken.

Al had het niet veel gescheeld of Michael had zijn terugkeer bij ‘Familie’ moeten missen. “Onze zoon is tien - we houden het op één kind, maar hij telt dan ook voor vijf. Door hem ben ik karate gaan doen, en daarbij heb ik vijf maanden geleden m'n knieschijf gebroken. Gelukkig is het allemaal op tijd goed gekomen.”

Bio van Michael Vroemans

Meer Over:

Michael Vroemans