.
Jean-Claude Van Damme en Sigurd Tanghe
maandag 24 oktober 2022

Neen, Jean-Claude Van Damme neemt niet deel aan The Sky Is The Limit

Dat schreven wij 16 maanden geleden al.

Is Jean-Claude Van Damme deelnemer van 'The Sky Is The Limit'? Onder andere Het Nieuwsblad en Het Laatste Nieuws schreven er maandag over. Play4 heeft namelijk beelden van het nieuwe seizoen van 'The Sky Is The Limit' prijsgegeven. Het gerucht ging 16 maanden geleden al de ronde. De reden? “Will The Sky Really be the Limit… #theskyisthelimit #jcvd #legend”, schreef programmamaker Peter Boeckx in juni 2021 op Instagram. Met daarbij een foto van zichzelf met de enige echte Jean-Claude Van Damme.

Terwijl de Vlaamse media toen z’n tanden stuk aan het bijten was om een bevestiging te krijgen of ‘The Muscles from Brussels’ effectief voor Peter Boeckx gestrikt kon worden voor het nieuwe seizoen van ‘The Sky Is The Limit’, hadden wij amper twee minuten nodig om duidelijkheid te krijgen: "Neen, JVCD is géén deelnemer aan The Sky Is The Limit. .

Peter Boeckx voor de opnames van dit seizoen heel wat oude bekenden. Maar er zijn ook enkele nieuwe gezichten die aan het programma deelnemen. Jean-Claude Van Damme is niet één van die gezichten, maar hij zal wel in het programma te zien en te horen zijn. Maar zie het eerder als een ruim gastoptreden dan een deelname. Van Damme is namelijk verbonden aan één van de gezichten die wel in het programma te zien zal zijn en dat is kunstschilder Sigurd Tanghe. Dat Jean-Claude Van Damme in zijn zaak “L’art Maniac” in Knokke-Heist langs komt, dat is een feit en die beelden zullen ook in het volgende seizoen van ‘The Sky Is The Limit’ te zien zijn.

Dit zijn allemaal zaken die 16 maanden geleden al op Showbizzsite te lezen waren. Donderdag stelt Play4 alle deelnemers aan het nieuwe seizoen voor bij één van de nieuwe deelnemers.