.
Alicia en Niels uit B&B Zoekt Lief
vrijdag 1 september 2023

Niels uit ‘B&B zoekt Lief’: “Ik kreeg geen antwoorden” 

Hij voelde dat er iets was 

Jammer genoeg heeft ‘B&B Zoekt Lief’ niet veel resultaat opgeleverd. Slechts één koppel is na negen maanden nog altijd samen. Ook de relatie van de dolverliefde Alicia en Niels overleefde jammer genoeg niet.

Alicia bedroog Niels en hun relatie was ten dode opgeschreven. Al houdt ze wel een goed gevoel over aan het hele avontuur en de maanden waarin ze wel gelukkig waren.

“Ik heb alleen een slecht gevoel bij hoe de afloop met Ben in beeld is gebracht. Hij kwam echt over als een zielig dutske. Dat vind ik heel erg. Dat had anders gemoeten”, klinkt het in Dag Allemaal.

Niels blijft achter met een dubbel gevoel. Hij vond het zeker en vast een geweldige ervaring en hij zou het zo opnieuw doen. Hij was ook bereid om te verhuizen naar Portugal en had zelfs al stappen ondernemen om zijn appartement te verhuren.

“In totaal zijn we zeven maanden samen geweest. Maar ik merkte eind april al dat het begon te verwateren. Ik stelde me vragen, maar de antwoorden die ik bij haar zocht, kreeg ik niet. Ze wilde wel nog proberen, maar ik had een vermoeden dat ze iemand anders had. Het heeft nog een maand geduurd voordat ze dat heeft opgebiecht.”