.
De Romeo's
donderdag 27 april 2023

Nieuwe namen voor zomereditie Het Schlagerfestival

Wie zijn de gelukkigen?

Op zaterdag 15 juli 2023 trekt de Schlagerfestival-colonne voor het derde jaar op rij richting Middelkerke voor een spetterende Zomereditie in de Proximus Pop-Up Arena. Naast reeds aangekondigde artiesten De Romeo’s, Christoff, Luc Steeno, Bram & Lennert en Jettie Pallettie, worden ook Jo Vally en Johan Veugelers op het podium verwelkomd.

Hopelijk wordt de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke dit jaar extra stevig gebouwd, want ook deze zomer dreigt het dak er helemaal af te gaan. Zeker wanneer er opnieuw een bom van een Schlagerfestival op de planning staat. Op zaterdag 15 juli 2023 trekken De Romeo’s, Christoff, Luc Steeno, Bram & Lennert en Jettie Pallettie richting ‘t zeetje om er het publiek in de zomerse sfeer te brengen. Naast de ‘Hij Speelde Accordeon’ van Luc Steeno is ook de accordeon van Johan Veugelers alvast opgeblonken, want ook deze ambiancemaker wordt met veel enthousiasme toegevoegd aan de line-up. Mooi is het leven, want als laatste bekende naam wordt klasbak Jo Vally op het lijstje gezet. Een welgekomen versterking, want het publiek zal net als vorig jaar amper te houden zijn.

Het Schlagerfestival Zomereditie komt op zaterdag 15 juli 2023 naar de Proximus Pop-Up Arena Middelkerke. Op de line-up staan De Romeo’s, Christoff, Luc Steeno, Bram & Lennert, Jettie Pallettie, Jo Vally en Johan Veugelers.

Download onze app voor Android of iOS