.
News Image

Nieuwe single Ivann

Ivann zingt Uit het oog, niet uit m'n hart.



 


Met ‘Ik kan de hele wereld aan’ én de nieuwe single ‘Uit het oog, niet uit m’n hart’ accentueert Ivann nog eens z’n ambities als Nederlandstalige popzanger. In muziekmiddens is Ivann overigens al lang geen onbekende meer. De 33-jarige zanger/entertainer heeft er inmiddels al een stevig muzikaal parcours op zitten. Heel wat nationale en internationale artiesten heeft hij begeleid als achtergrondzanger, maar ook als solo artiest stond hij meermaals in de spotlights. Ivann zong met een 12-koppige band - onder leiding van Steve Willaert - alle liedjes tijdens het populaire vtm programma Sterren Op De Dansvloer. Hij bracht het gesmaakte album ‘Songs To Remember’ uit en hij stond viermaal op het podium tijdens de fantastische Zomerrevue in het Witte Paard in Blankenberge. Waarmee meteen duidelijk wordt gemaakt dat Ivann een rasartiest is in hart en nieren en een performer pur sang, die inmiddels ook al meer dan 15 jaar bezig is.



De single 'Uit het oog, niet uit m'n hart' heeft nog een bijzonder kantje want zowel de single alsook de videoclip zijn opgedragen aan Ivann z'n beide grootouders die een paar maanden geleden gelijktijdig zijn overleden.



Stevige, Nederlandstalige uptempo songs met ballen zijn Ivann z'n handelsmerk geworden én we zijn er zeker van dat hij jullie met z'n nieuwe single 'Uit het oog, niet uit m'n hart' opnieuw zal wegblazen.


Bio van Ivann

Meer Over:

Ivann