.
News Image

Nieuwe single voor Kevin

Pardon, het is nu Kevin Mason.


Een nieuw, professioneel en gedreven team heeft samen met Kevin de krachten gebundeld en zo hard, maar uiterst zorgvuldig gewerkt aan zijn gloednieuwe solo- project KEVIN MASON. Met een nieuwe naam en het nieuwe geluid, is Kevin Mason meer dan ooit klaar om wenkbrauwen te doen fronsen van verbazing en de “wow-factor” in de muziek industrie te doen weerklinken.



KM was zeer specifiek in zijn keuze naar geluiden en zang. De nadruk moest liggen op geloofwaardigheid, op klasse . Na een lange zoektocht werd het juiste nummer gevonden, intensief werd er de studio ingedoken en een monster van een hit werd gecreeerd.



Geschreven en geproduceerd door Britse songwriters die hebben samen gewerkt met klappers als Emile Sande, Professor Green en Leona Lewis , is “Falling Down” een song die Kevin past als een handschoen. 'Falling Down' is een nummer vol van emotie, kracht en passie . Met zijn typische en bijzonder herkenbare stemgeluid, kreeg deze song zonder twijfel die typische Kevin stempel.



Met “Falling Down” heeft Kevin een enorm krachtige come back single in handen en bewijst hij eens te meer dat hij een top performer en artiest is.


Bio van Kevin en Kevin Mason

Meer Over:

Kevin Kevin Mason