.
Sven Ornelis en Anke Buckinx
donderdag 12 november 2015

Nieuwe uitdaging voor Sven Ornelis

Wat gaat Sven Ornelis doen?


Deze ochtend bracht Sven Ornelis goed nieuws naar de QMusic radiostudio bij Dauwe & Vancoillie. Hij gaat een pittige uitdaging aan voor Rode Neuzen Dag en beloofde de luisteraars dat hij 188 km zal stappen en meer bepaald van het Duitse Neuss (Noordrijn-Westfalen) tot in Vilvoorde. Sven smeert alvast zijn benen in want het wordt behoorlijke klus om 188 km te wandelen én tijdig terug in de studio in Vilvoorde te geraken voor de Rode Neuzen Dag op 5 december. Nu, vooraleer Sven Ornelis aan zijn grote trektocht start, moeten er wel voldoende sms’en verzameld worden via het nummer 4666. Het is een kleine moeite om ‘rode neus’ te sms’en maar het maakt écht een wereld van verschil want bij elke ‘rode neus’ sms gaat er 1 euro integraal naar het Rode Neuzen Fonds.



“We willen dat iedereen mee op de kar springt, maar ik vond dat ik toch nog een extraatje moest doen voor Rode Neuzen Dag en een grote, uitdagende inspanning leveren. Ik verleg graag mijn grenzen en voor een goed doel, is de motivatie nog groter. Ik zet mijn beste beentje voor en mijn rode neus op. Neuss, here I come! Maar voor elke meter die ik stap, moet er een sms binnenkomen maar ik heb vertrouwen in de luisteraars.”, aldus een enthousiaste Sven Ornelis.



Ondertussen zijn er al een duizendtal acties op poten gezet in Vlaanderen en tellen we af naar Rode Neuzen Dag op 5 december. Vanaf 1 november presenteren Heidi & Sam elke zondagochtend van 9u tot 11u het programma “Rode Neuzen Dag Countdown”. Ze zetten de allerleukste Rode Neuzen Dag-acties van luisteraars in de kijker, praten met jongeren met psychische problemen, mensen uit de geestelijke gezondheidszorg en tellen samen af naar Rode Neuzen Dag op 5 december met een nooit eerder geziene tv- en radiomarathon.

Rode Neuzen Dag heeft tot doel om meer psychologische hulp te bieden aan jongeren en het taboe rond psychische problemen te doorbreken. Rode Neuzen Dag roept heel Vlaanderen op om Rode Neuzen te (ver)kopen en iets geks te doen om geld in te zamelen, want lachen helpt. Maar ook van muziek word je blij, daarom zorgt Rode Neuzen Dag voor een stevige portie muziek de komende weken. Naast Rode Neuzen Dag-lied van Stan Van Samang, trekken Clouseau & Jonas van Geel op 25 november 2015 naar een uitverkochte Lotto Arena in Antwerpen

Bio van Sven Ornelis

Meer Over:

Sven Ornelis Q-Music

Bio van Stan Van Samang, Clouseau en Jonas Van Geel