.
Noa Neal
zondag 7 juli 2024

Noa Neal: “Het was een grote stap om te zetten” 

Ze werd plots zaakvoerder 

Hoewel Noa Neal misschien een andere toekomst voor ogen had, heeft ze toch het bedrijf van haar ouders overgenomen. Nadat haar mama een hersenbloeding kreeg, zag ze dat als haar plicht omdat het bedrijf altijd een groot deel van haar leven is geweest.

“Ik werkte al 13 jaar mee in ons bedrijf. We zijn gespecialiseerd in hospitality furniture. Het is dus niet dat ik er niets van wist, maar het was toch een grote stap om te zeggen: 'Ik neem mama's functie van zaakvoerder over.' In het begin was het even zoeken, tussen de ziekenhuisbezoeken door en de zorg voor mijn familie. Zeker voor papa was de klap enorm, hij is al van zijn 15de samen met mama. Zij was altijd onze steunpilaar, ambitieus, warm, een echt moedertje dat voor iedereen zorgde. En ineens viel zij weg”, zegt Noa in Dag Allemaal.

De mama van Noa ligt nog altijd in coma en dat al zo’n zeventien maanden. Er is jammer genoeg weinig evolutie merkbaar in haar situatie.

“Ik ben pas nog bij haar geweest met haar hond Kayo, een jack russell. Mijn ouders hebben er lang een gehad, maar die is op 21-jarige leeftijd gestorven. Mama wou opnieuw een jackske, dus toen mijn hondje een nestje kreeg, heeft papa er eentje gehouden voor hen. Papa legt Kayo op het bed, bij mama, met haar hand op de hond die dan heel rustig wordt. Dat werkt therapeutisch.”

Bio van Noa Neal

Meer Over:

Noa Neal