.
Noa Neal
woensdag 3 juli 2024

Noa Neal: “Ik voelde me met hen verbonden” 

Ze wisten wat het was 

Het was voor Noa Neal even zoeken naar een mooi evenwicht tussen haar werk en de muziek. Ze heeft de zaak van haar mama overgenomen, maar blijft natuurlijk ook haar passie beoefenen: zingen.

Dat het terug is beginnen kriebelen om te gaan zingen, heeft ze te danken aan het programma ‘Sing Again’. Ze heeft niet lang getwijfeld om daar ‘ja’ op te zeggen en ze vond het allemaal heel spannend.

“Ik wist ook niet wie de andere kandidaten zouden zijn. Maar ze hebben een mooie selectie samengebracht. Er hing een supergoede sfeer tussen ons allemaal. Iedereen was warm, lief en steunde elkaar. Het voelde helemaal niet als een wedstrijd”, blikt ze terug in Dag Allemaal.

Op het moment van de opnames zat Noa in een heel moeilijke periode, want het ging niet zo goed met haar mama die net een hersenbloeding had gekregen. ‘Sing Again’ was een goeie afleiding.

“In januari vorig jaar kreeg mama een hersenaneurysma en belandde ze in een coma. Alles werd overhoopgegooid, mijn leven stond on hold. Chris en Katerine Avgoustakis wisten waar ik doorging, zij hebben elk een ouder op jonge leeftijd moeten afgeven en daarom voelde ik me extra met hen verbonden. Nog steeds hebben we een WhatsAppgroep met alle kandidaten. Ik ben dankbaar en blij dat ik heb deelgenomen.”

Bio van Noa Neal

Meer Over:

Noa Neal