.
Noa Neal
donderdag 11 juli 2024

Noa Neal: “Ik vind het egoïstisch mijn idee op te dringen” 

De beslissing ligt bij hem 

Zeventien maanden, zolang ligt de mama van Noa Neal al in een coma. De vrouw kreeg een hersenbloeding en lijkt daar nu niet meer van te herstellen. Zeventien maanden is erg lang en Noa krijgt vaak de vraag of het niet beter zou zijn om haar mama te laten vertrekken.

“Ik laat die keuze bij mijn vader, en bij de familie. Ze zijn allemaal erg close, mama komt uit een gezin met zeven kinderen. Ik heb die gesprekken af en toe, ze weten hoe ik erover denk. Mocht ik als een plant in een bed liggen, dan wil ik er niet meer zijn. Papa kent mijn standpunt, of wat ik graag zou willen. Maar kiezen is altijd verliezen. En voor mijn papa geeft het feit dat mama er is nog altijd veel kracht”, legt Noa uit in Dag Allemaal.

Hij kijkt nog elke dag met zijn vrouw naar het nieuws, waarbij zij in speciale relaxstoel zit. Daar haalt hij veel kracht uit.

“Dat doet hem goed. Dat is zijn drijfveer en geeft hem kracht om door te gaan in het leven. Dus ik vind het egoïstisch om mijn idee op te dringen. De keuze ligt bij hem, en ik heb daar vrede mee.”

Bio van Noa Neal

Meer Over:

Noa Neal